Hoe Flexibel Ben Jij?
Doe de Zelftest!
Contact


Vragen / opmerkingen of suggesties? Mail dan naar info@hoeflexibelbenjij.nl.


Over de Auteurs:

Tim Batink
Tim Batink is werkzaam als GZ-Psycholoog i.o., Cognitief Gedragstherapeut, Junior-schematherapeut & ACT-therapeut bij specialistische GGZ-kliniek U-center. Daarnaast heeft hij aan de Universiteit van Maastricht promotieonderzoek gedaan met als focus ACT (o.a. ontwikkeling van de FIT-60, alsook een mHealth interventie). Tenslotte heeft hij een eigen bedrijf; ACT in Actie waarmee hij geaccrediteerde ACT-opleidingen en trainingen door heel Nederland verzorgd.

Gijs Jansen
Gijs is auteur van verschillende (zelfhulp)boeken op basis van ACT. Gijs Jansen is tevens ACT-opleider bij Seetrue Mindfulnessopleidingen.

Hubert de Mey
Hubert De Mey was universitair hoofddocent persoonlijkheidsleer op de vakgroep klinische psychologie van de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij is post-actief sinds 1 maart 2011. Zijn deskundigheid ligt op het terrein van de wetenschapsfilosofie (met name het functioneel contextualisme) en de gedragsanalyse (met name de "relational frame theory"). Het is in deze hoedanigheid dat hij betrokken is bij de activiteiten rondom ACT.
 

              

    Tim Batink                  Gijs Jansen              Hubert de Mey

 

HomeDownloadZelftestContact